Call us on:
+359 2 958 78 85

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ИНФРАЧЕРВЕН СПЕКТРОМЕТЪР SPECTRASTAR XT ЗА ЛАБОРАТОРНИ АНАЛИЗИ И КАЧЕСТВЕН КОНТРОЛ В ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВАТА ИНДУСТРИЯ НА ФИРМА UNITY SCIENTIFIC

2017-03-22

Новият модел инфрачервен спектрометър SpectraStar XT предлага висока производителност и гъвкавост за бърз и надежден анализ. SpectraStar XT е предназначен за днешните производствени среди, където лекотата на използване, надеждността и производителността са от решаващо значение за успеха.

Бързите и точни аналитични резултати никога не са било толкова лесно постижими!


Новият
SpectraStar XT е водещ NIR спектрометър и следващия скок в NIR технологията. Той е изграден с True Alignment Spectroscopy, което го прави златен стандарт с несравнимо удобство и надеждност.

SpectraStar XT е с изцяло нов дизайн, с обновени ключови компоненти, избрани заради тяхното качество и характеристики, нов софтуер за рутинен анализ, който е интуитивен и лесен за работа. 


Презентация на новото поколение
инфрачервени спектрометъри SpectraStar XTможе да видите тук. 

   
Анализът на проби е бърз и лесен с новия софтуер за рутинен анализ UScan и с тактилен дисплей. UScan се управлява посредсвом графика и анализа на пробата започва с докосване с пръст или с едно натискане на бутона на мишката.
  

UScan предлага няколко възможности за представяне на информацията. Показаният по горе изглед позволява бързо визуализиране на тенденции и точен контрол на процеса.


   
 
   

True Alignment Spectroscopy
SpectraStar XT са разработени с използване на революционна технология автоматично привеждаща инструмента към производствените стандарти и осигуряваща работта му в съответствие със спецификациите за оптимална производственост.

 True Alignment Spectroscopy диагностиката бързо тества инструмента дали е в съответствие към сертифицирани стандарти, за да гарантира, че е в експлоатация съгласно фабричните спецификации.
   

  
   
Затворен корпус без вентилатори, филтри или водно охлаждане за надеждна работа при запрашени условия. Перфектен при контрол на процес на производствена линия!